„Ne ridicăm prin ajutarea celorlalți.”

APS Romania Local » Noutăți și Evenimente » Responsabilitate socială

Take what you need, give back what you can, Iunie 2015

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, vineri, 29.05.2015, cei 40 de micuți internați în Secția de Pediatrie II (hemato-oncologie și transplant medular) din cadrul Institutului Clinic Fundeni au primit pachete individuale ce conțineau un gel de duș, o pastă de dinți, o periuță de dinți, o jucărie de pluș, o banană și o caserolă cu căpșuni. Pe lângă acestea, s-au donat 10 flacoane Oncoxin capsule și 14 flacoane Oncoxin soluție orală, medicamente adjuvante extrem de importante în tratamentul cancerului, care nu sunt puse la dispoziția pacienților de către sistemul medical românesc. Valoarea totală a donației s-a ridicat la 5400 lei, 4000 lei fiind doar costul medicamentelor.

O floare pentru senioare, Martie 2015

Pe 9 martie am sărbătorit femeile care au uitat cum este să fie în centrul atenției.

Cu acordul DGASMB, am dăruit alimente Complexului de Servicii Socio-Medicale al Muncipiului București, situat în cadrul Spitalului de Boli Cronice „Sfântul Luca”, iar zece angajați de sex masculin ai APS România au împărțit flori doamnelor de vârsta a treia internate în acest loc.

Strike a pose for Christmas 2014, Decembrie 2014

În luna decembrie, angajații APS România au avut ocazia de a se implica în campania umanitară „Strike a pose for Christmas”. Aceștia au donat bani în schimbul unui cadru realizat și prelucrat digital de un fotograf profesionist, iar suma rezultată a fost investită în cadouri pentru 20 copii ce fac parte din programele Fundației „World Vision”.

Pe data de 19 decembrie, 14 dintre micuți ne-au colindat la sediul din clădirea SkyTower, iar restul copiilor și-au desfăcut cadourile în Centrul de Primire Copii în Regim de Urgență „Cireșarii” din București.

 

News

APS România tranzacționează un important ansamblu comercial din Ardeal

Ca urmare a achiziționării unui pachet de credite corporate neperformante de la una dintre cele mai mari instituții bancare din România, APS Holding, împreună cu alți investitori internaționali, au devenit creditorii creanței cu garanție ipotecară asupra unei proprietăți imobiliare din Ardeal, a cărei negociere a fost finalizată în debutul acestui an.