„Punctul de plecare pentru toate reușitele îl reprezintă dorința.”

APS Romania Local » Despre noi » Echipa de management


General Director

Robert Machidon

Robert Machidon

General Director

Robert s-a alăturat echipei în 2008, parcurgând toate stadiile prin care un angajat APS România poate trece: de la Collection Officer al departamentului de Colectare amiabilă, la Team Leader al departamentului de Executare silită, Project Manager și Director al departamentului de Corporate Recovery sau Deputy General Manager, înainte să obțină funcția de conducere a întregii companii. Absolvent al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București, acesta s-a specializat în Administrație Publică prin intermediul programului de studii masterale al Academiei de Poliție din București.


Chief Operating Officer

Ana Atitienei

Ana Atitienei

Chief Operating Officer

Ana și-a început cariera în colectarea creanțelor acum peste 10 ani, activând în companii precum EFG Retail Services, Bancpost sau EOS KSI. În septembrie 2013 a acceptat să facă parte din echipa de investiții financiare a APS Holding din București, iar după doi ani de activitate a devenit noul Chief Operating Officer al APS România. Absolventă a cursurilor Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica din București în 2007, Ana și-a definitivat pregătirea universitară prin intermediul unui master în Managementul sistemelor bancare din cadrul Academiei de Studii Economice București.


Audit Director

Laurențiu Urse

Laurențiu Urse

Audit Director

Laurențiu s-a alăturat echipei APS România în luna septembrie 2015 în calitate de Director al departamentului de Audit, având o experiență de peste opt ani în domeniul financiar-bancar în arii de activitate precum Internal Audit, Risk Management, Accounting sau Sales. În anul 2008, Laurențiu a absolvit facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din București.


Chief Financial Officer

Daniela Stanciu

Daniela Stanciu

Chief Financial Officer

Daniela are o experiență de peste 20 ani în domeniul financiar bancar, după ce a deținut diferite funcții în Banca de Credit Cooperatist BANKCOOP, Banca Daewoo România (ulterior Banca C.R. Firenze România) și Auto Trading Leasing IFN (ulterior Asset Leasing IFN). Prin cumpărarea acesteia din urmă de către APS România în martie 2013, Daniela s-a alăturat echipei în calitate de Chief Financial Officer. Absolventă a Facultății de Finanțe-Bănci din cadrul Academiei de Studii Economice și a programului de masterat în Contabilitate internațională din cadrul aceleiași instituții de învățământ, Daniela a obținut și certificarea de expert contabil a CECCAR (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România), iar în prezent urmează cursurile ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).


Corporate Recovery Director

Elena Ganea

Elena Ganea

Corporate Recovery Director

Elena și-a început cariera în APS România în anul 2013, ocupând funcțiile de Case Manager, respectiv Project Manager Corporate Recovery, iar din ianuarie 2017 este noul director al departamentelor de recuperare corporate.

Absolventă a facultății de Administrație Publică din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, Elena a acumulat o experiență profesională de peste 10 ani în domeniul colectării creanțelor în companii precum Telekom, Raiffeisen Bank și APS România.


Retail Recovery Director

Alena Bobaru

Alena Bobaru

Retail Recovery Director

Alena Bobaru și-a început cariera în colectarea creanțelor acum aproape 10 ani, alăturându-se echipei APS România în calitate de Collection Officer. După o scurtă perioadă de timp s-a transferat în departamentul de Executare Silită, unde a ocupat, pe rând, diverse funcții precum Back Officer, Team Leader, Head of Department, pentru ca, din februarie 2016, să ocupe poziția de Director of Retail Recovery.

În anul 2008 a absolvit cursurile de Administrație Publică ale Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, programul de masterat fiind o continuare a specializării dobândite în timpul facultății.

News

APS România tranzacționează un important ansamblu comercial din Ardeal

Ca urmare a achiziționării unui pachet de credite corporate neperformante de la una dintre cele mai mari instituții bancare din România, APS Holding, împreună cu alți investitori internaționali, au devenit creditorii creanței cu garanție ipotecară asupra unei proprietăți imobiliare din Ardeal, a cărei negociere a fost finalizată în debutul acestui an.