Politica de confidențialitate

APS Romania Local » Contact » Politica de confidențialitate

APS România este un operator de date cu caracter personal, înregistrat la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) cu numărul 8093 din 19.12.2007.

Potrivit Legii numărul 677 din 2001 cu privire la procesarea datelor cu caracter personal, APS România are obligația să gestioneze aceste date numai pentru scopuri specifice și în condiții de maximă siguranță.

APS România garantează că îndeplinește cele mai înalte standarde privind protecția datelor cu caracter personal, aplicând metode precise și utilizând tehnologii sigure. De asemenea, angajații sunt instruiți să respecte aceste politici și proceduri, verificate ulterior prin instrumente precum audit sau inspecții, pentru a proteja datele personale ale tuturor debitorilor.

News

APS România tranzacționează un important ansamblu comercial din Ardeal

Ca urmare a achiziționării unui pachet de credite corporate neperformante de la una dintre cele mai mari instituții bancare din România, APS Holding, împreună cu alți investitori internaționali, au devenit creditorii creanței cu garanție ipotecară asupra unei proprietăți imobiliare din Ardeal, a cărei negociere a fost finalizată în debutul acestui an.