„Întrebările bune sunt mai importante decât răspunsurile ușoare.”

  • Cum aflu dacă am o datorie administrată de APS România?

Ne puteți contacta la numărul de telefon 021.527.27.87 de luni până vineri în intervalul orar 09:00-20:00.

  • De ce sunt contactat(ă) de un reprezentant APS România?

APS România activează în domeniul recuperării debitelor restante pe cale amiabilă și/sau juridică. Ați fost contactat(ă) telefonic sau prin poștă deoarece sunteți înregistrat(ă) cu o situație contractuală în bazele de date ale companiei. Scopul nostru este de a vă ajuta să vă lichidați datoriile prin soluții personalizate, gândite în funcție de posibilitățile dumneavoastră financiare.

  • Cum am ajuns în gestiunea APS România dacă eu am avut contractul semnat cu o altă instituție?

În cazul nerespectării obligațiilor asumate în contractul semnat de dumneavoastră și respectiva instituție financiară, aceasta din urmă poate vinde/cesiona cazul dumneavoastră sau ne poate mandata/împuternici în vederea recuperării sumelor restante.

  • Sunt contactat(ă) prin diverse căi de către un reprezentant APS România. Cum trebuie să procedez?

Dacă sunteți înregistrat(ă) cu o situație în cadrul companiei APS România, atunci este important să luați legătura cu noi în cel mai scurt timp deoarece, prin discuții, putem cunoaște și înțelege problemele cu care vă confruntați, iar soluțiile pe care le vom propune vor fi personalizate în totalitate.

Lipsa unui răspuns la notificările, SMS-urile și apelurile inițiate de noi nu face decât să agraveze situația dumneavoastră.

  • Îmi pot plăti datoria în rate?

Da. Împreună cu unul dintre consultanții noștri puteți găsi soluția adecvată situației dumneavoastră financiare. APS România vă oferă flexibilitate, termene de plată prelungite, angajamente de plată pentru eșalonarea sumei restante și alte variante personalizate pentru lichidarea pe cale amiabilă.

  • Ce se întamplă dacă refuz să plătesc?

În cazul în care nu doriți rezolvarea situației contractuale în plan amiabil, APS România va apela la cadrul legislativ/juridic. Astfel, potrivit Noului Cod de Procedură Civilă, art. 622, alin (2), în cazul în care debitorul nu execută de bunăvoie obligația sa, aceasta se aduce la îndeplinire prin executare silită, care începe odată cu sesizarea organului de executare.

Executarea silită se realizează în oricare dintre formele prevăzute de lege, simultan sau succesiv, conform Codului de Procedură Civilă, până la stingerea integrală a debitului restant, la care se vor adăuga și cheltuielile aferente procesului de executare.

  • Daca nu dețin bunuri mobile sau imobile pe numele meu, cum mă puteți executa silit?

Se poate institui poprirea asupra veniturilor dumneavoastră, pe care le obțineți din orice sursă (salarii, chirii, drepturi de proprietate intelectuală etc.) și/sau se poate solicita vânzarea prin licitație publică a bunurilor dumneavoastră mobile și imobile, prezente sau viitoare.

Totodată, va aducem în atenție că acțiunea de executare silită poate ramâne deschisă prin formularea de cereri de stăruință, și se pot executa bunuri sau venituri ce urmează a se achiziționa sau obține ulterior. Potrivit art. 3716 a Codului de Procedură Civilă, în cazul în care executarea silită încetează ca urmare a insolvabilității debitorului, ea poate fi reluată în viitor.

 

Pentru mai multe detalii sau pentru răspunsuri la alte întrebări pe care le aveți vizavi de datoria dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 021.527.27.87 de luni până vineri în intervalul orar 09:00-20:00.

News

APS România tranzacționează un important ansamblu comercial din Ardeal

Ca urmare a achiziționării unui pachet de credite corporate neperformante de la una dintre cele mai mari instituții bancare din România, APS Holding, împreună cu alți investitori internaționali, au devenit creditorii creanței cu garanție ipotecară asupra unei proprietăți imobiliare din Ardeal, a cărei negociere a fost finalizată în debutul acestui an.