„Excelența vinde întotdeauna.”

APS Romania Local » Servicii

APS oferă o gamă largă de servicii din spectrul recuperărilor de creanțe, fiind opțiunea marilor investitori financiari internaționali, cu care s-au dezvoltat parteneriate pentru managerierea creditelor neperformante din zona central și sud-est europeană. 

Prin intermediul experimentatei echipe de colectare, APS oferă servicii personalizate pentru clienți din domeniul bancar, al asigurărilor, dar și pentru companii de orice dimensiune și din orice industrie, bazându-se pe o rețea de parteneri internaționali clădită în cei 11 ani de activitate.

Ne adresăm clienților cu credite performante și neperformante, în etapa de colectare amiabilă sau în proces de executare silită, garantate sau negarantate.

APS este responsabilă pentru toate activitățile asociate management-ului portofoliilor de credite neperformante:

  • evaluarea și verificarea prealabilă a cazurilor (due diligence)
  • etapa de ofertare
  • preluarea și activitățile curente de management și colectare a debitelor
  • monitorizarea și transferul colectărilor
  • măsurarea performanței
  • raportarea către client cu o frecvență prestabilită

News

APS România tranzacționează un important ansamblu comercial din Ardeal

Ca urmare a achiziționării unui pachet de credite corporate neperformante de la una dintre cele mai mari instituții bancare din România, APS Holding, împreună cu alți investitori internaționali, au devenit creditorii creanței cu garanție ipotecară asupra unei proprietăți imobiliare din Ardeal, a cărei negociere a fost finalizată în debutul acestui an.