„Încearcă sa fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.”

Albert Einstein

APS Romania Local » Servicii » Evaluare și tranzacționare imobiliare

APS România activează în domeniul evaluărilor imobiliare începând cu anul 2012 prin intermediul companiei subsidiare Syndre Valuation (www.syndre.com), membru corporativ ANEVAR începând cu același an.

Echipa responsabilă de acest proiect este formată din profesioniști atestați ANEVAR cu peste cinci ani de experiență în domeniul de consultanță și evaluare imobiliară. De asemenea, experiența anterioară include evaluări în cadrul procedurilor de executare silită și lichidare pentru numeroși executori judecătorești și lichidatori din țară. Au fost evaluate toate tipurile de proprietăți imobiliare: rezidențiale, industriale, comerciale sau turistice.

Prin intermediul vastei rețele de colaboratori, se poate răspunde cu maximum de promptitudine și operativitate tuturor clienților, indiferent de zona din care provin, cu promisiunea că întreaga activitate va atinge cele mai înalte standarde de calitate la cele mai bune tarife.

 

În completarea serviciilor de evaluare imobiliară, APS România s-a orientat spre piața investițiilor imobiliare începând cu anul 2013 prin înființarea agenției Homeland Properties SRL (www.home-land.ro). Aceasta a avut obiectivele clar orientate spre calitate și profesionalism încă din primul moment de funcționare.

Atitudinea colectivului dedicat acestui proiect este una inovatoare, într-o continuă specializare, propunându-și ca, împreună cu dumneavoastră, să creeze combinația câștigătoare pentru finalizarea oricărei tranzacții: de la consultanță de specialitate oferită în vederea achiziționării sau închirierii de apartamente, case sau terenuri, până la proiectare, studii de piață, promovare imobiliară sau sprijin în vederea finanțării prin credite ipotecare și obținerea de documente.

Echipa de specialiști imobiliari își dorește să creeze o relație de lungă durată atât cu partenerii, cât și cu cei ce solicită serviciile agenției, mizând pe faptul că cea mai sigură publicitate este cea transmisă de la un client mulțumit unui potențial client cu aceleași nevoi.

News

APS România tranzacționează un important ansamblu comercial din Ardeal

Ca urmare a achiziționării unui pachet de credite corporate neperformante de la una dintre cele mai mari instituții bancare din România, APS Holding, împreună cu alți investitori internaționali, au devenit creditorii creanței cu garanție ipotecară asupra unei proprietăți imobiliare din Ardeal, a cărei negociere a fost finalizată în debutul acestui an.